Over Bouwhuis

Bouwhuis Mechelen is een groothandel van bouwmaterialen.

Dé specialist in huis, tuin en werkplaats, met een gigantisch assortiment gereedschap, ijzerwaren, hout, panelen, isolatie, gips, pleister en alle toebehoren


Bij ons kun je ook terecht voor advies, tips en zelfs ideeën.Bouwhuis Mechelen is een Belgisch bouwbedrijf opgericht in april 2018. Tot op vandaag zijn wij een familiebedrijf dat gevestigd is in Mechelen. Wij bieden graag een uitstekende service toe aan onze klanten, dit kan niet zonder fundamentele bouwkennis. Meer als 10 jaar zitten wij in de bouwsector, met behulp van onze ervaring trachten wij u telkens verder te helpen met kwaliteitsvolle materialen voor de juiste toepassing..
Ons team

Goede medewerkers zijn de basis van succes. Daarom zijn onze medewerkers ons belangrijkst kapitaal. Onze magazijniers staan in voor een uitstekende service, daarnaast kun je bij onze verkopers terecht voor professioneel advies en de nodige tips.


Missie

Ons missie is om de beste service en beste prijzen te garanderen aan onze klanten.


Visie

Op termijn willen wij groeien tot marktleider binnen de sector van bouwcentra door ons positie te versterken op verschillende vestigingen.


Bouwhuis Mechelen 

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x